Γκουαρδιόλα: «Πιο δύσκολο αυτό το τρεμπλ από το Τσάμπιονς Λιγκ»

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε με επιβλητικό τρόπο το κύπελλο Αγγλίας, έκανε το τρεμπλ με τους εγχώριους τίτλους και ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να μιλήσει γι’ αυτό το κατόρθωμα. Η δήλωσή του ότι αυτό το τρεμπλ ήταν πιο δύσκολο από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον.

«Θα μου άρεσε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό το τρεμπλ είναι πολύ πιο δύσκολο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ότι είμαι ο πρώτος προπονητής που πετυχαίνει κάτι τέτοιο και παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρξουν και άλλοι που θα το κάνουν, δικός μας στόχος πρέπει να είναι να παραμείνουμε πρώτοι» σχολίασε ο Ισπανός προπονητής, που σε ερώτηση αν η φετινή είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του απάντησε ότι ακόμα και αν δεν είναι η καλύτερη «είναι μια από τις καλύτερες».

Σε ερώτηση επίσης, αν θα είναι δύσκολο για τον κόουτς και τους παίκτες του να διατηρήσουν το ίδιο επίπεδο και του χρόνου ο Γκουαρδιόλα τόνισε: «Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε με δεδομένο ότι είχαμε πίσω μας μια σεζόν κατά την οποία κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με 100 βαθμούς. Είναι απίστευτο το να κατακτάς τέσσερις τίτλους» ήταν η απάντησή του.

 

Διαβάστε επίσης