Γλυφάδα: Επίθεση εναντίον της Χριστίνας Παππά για μια θέση πάρκινγκ (video)

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, περιέγραψε τι ακριβώς της συνέβη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα

Η Χριστίνα Παππά δέχτηκε μια βίαιη επίθεση, όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram.

Αφορμή όπως υποστηρίζει, στάθηκε μία θέση πάρκινγκ. Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, περιέγραψε τι ακριβώς της συνέβη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, για να καταθέσει μήνυση.

Αρχικά, λέει: «Θέλω να σας πω για ένα βίαιο περιστατικό στη Γλυφάδα σήμερα. Έχει και συνέχεια, είμαι εδώ για να κάνω μήνυση. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει τρελαθεί».

Δείτε το βίντεο:

 

Στη συνέχεια, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη, ενώ βρισκόταν μέσα στο φαρμακείο. «Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα, που είναι αρκετά μεγάλο φαρμακείο στη Γλυφάδα με πολύ μεγάλο πάρκινγκ και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο κι άρχισε να βρίζει πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο. Λέω “συγγνώμη κύριε, δικό μου είναι το αυτοκίνητο, αλλά έχει άπειρο χώρο εκεί, γιατί είναι τεράστιο πάρκινγκ”. Άρχισε τότε κι έβριζε προσβλητικά, δεν φαντάζεστε πόσο. Κάποια στιγμή, τρελάθηκα, λέω “ρε παλιοαλήτη θα πάρω την αστυνομία τηλέφωνο”», αναφέρει.

Έπειτα, ισχυρίζεται πως μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να μη φύγει, όμως εκείνος βγήκε από το όχημα και χειροδίκησε εναντίον της.

«Βγαίνω έξω και με είχε κλείσει στην πόρτα του αυτοκινήτου με το αυτοκίνητό του. Μπαίνω από τη θέση του συνοδηγού, του κλείνω με όπισθεν την είσοδο, γιατί ήθελα να περιμένω την αστυνομία. Η αστυνομία ανταποκρίθηκε αμέσως και ευγενικά του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για να φύγει, αλλά προτίμησε να με πατήσει και να βγει από το αυτοκίνητο να με χτυπήσει», είπε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Απλά κάθομαι και σκέφτομαι τώρα που ηρεμώ, μετά το μπάνιο που έκανα ότι το να σε έχουν διώξει από τη δουλειά σου και να είσαι τόσο βίαιος και επιθετικός με τα λόγια, εριστικός, κακός, να μιλάς τόσο άσχημα σε μια γυναίκα μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι πατέρας κι έχει ένα παιδί με κάποια προβλήματα όπως μας είπε στο αστυνομικό τμήμα για να μην του κάνω μήνυση και τον κρατήσουν. Ωστόσο, ξαναλέω ότι όσοι έχετε προβλήματα, αυτά τα γεγονότα πρέπει να μας κάνουν καλύτερους, όχι χειρότερους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα