Γλυφάδα: Μαγαζί γωνία αφήνει ο Παπανικολάου

Καθώς ο δήμαρχος πλέον σκέφτεται να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή και να διεκδικήσει μία θέση στη Βουλή μέσω του Νοτίου Τομέα της Β΄ Αθήνας

Έχουν αυξηθεί οι φήμες ότι οι δημότες της Γλυφάδας στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα αναζητούν ποιον δήμαρχο να ψηφίσουν.

Όχι ότι ο Γιώργος Παπανικολάου δεν τα πηγαίνει καλά. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι εξελέγη με το απίστευτο ποσοστό τού 79,01%. Όμως ο δήμαρχος Γλυφάδας το σκέφτεται να επανέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή και να διεκδικήσει μία θέση στη Βουλή μέσω του Νοτίου Τομέα της Β΄ Αθήνας.

Ήδη πολλοί εν ενεργεία «γαλάζιοι» βουλευτές του Νοτίου Τομέα κάνουν ευχέλαια και ανάβουν κεριά παρακαλώντας τον Θεό να μείνει ο Παπανικολάου στη Γλυφάδα. Διότι δεν είναι μόνο το έργο που έχει παράξει στη Γλυφάδα, αλλά ας μη λησμονούμε ότι ο Παπανικολάου στο παρελθόν ήταν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ευρωβουλευτής. Αλλά και στη Γλυφάδα γίνεται ο κακός χαμός για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Η Γλυφάδα είναι γωνιακό μαγαζί και με δήμαρχο τον Παπανικολάου απογειώθηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα