Γλυκά Νερά: Στους τραπεζικούς λογαριασμούς το κίνητρο για τη δολοφονία της Καρολάιν

Στην κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου περιμένουν οι αστυνομικοί την απάντηση για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Η οικογένεια της κοπέλας στην Αλόννησο δεν φέρεται να έχει πειστεί από τις εξηγήσεις του 33χρονου και αναζητά τους πραγματικούς λόγους της δολοφονίας.

Είναι δυνατόν να την σκότωσε απλά και μόνο γιατί είχαν διαφορές σαν ζευγάρι; Είναι δυνατόν να σχεδίασε μια τέτοια δολοφονία απλά και μόνο επειδή – όπως ισχυρίστηκε – είχε γίνει πιεστική η Καρολάιν; Τι είχε προηγηθεί; Γιατί ο Αναγνωστόπουλος ήταν τόσο αποφασισμένος να τη σκοτώσει;

Όπως τονίζουν έμπειροι αστυνομικοί, κανείς δεν σκοτώνει τον οποιοδήποτε με αυτό τον τρόπο και με τόση ψυχραιμία αν δεν είναι βέβαιος ότι θέλει να τον βγάλει από τη μέση μια για πάντα, αν δεν θέλει να του κλείσει το στόμα.

Γιατί λοιπόν ο Αναγνωστόπουλος ήθελε να κλείσει μια και καλή το στόμα της Καρολάιν; Τη γνώριζε η άτυχη κοπέλα; Μήπως κάποια δράση του Αναγνωστόπουλου, που γνώριζε η Καρολάιν, δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να αποκαλυφθεί; Και αν ναι, ποια ήταν αυτή;

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει και το επόμενο διάστημα αναμένονται μεγάλες αποκαλύψεις. Στις 15 Ιουλίου που επιστρέφει ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα βρει στο γραφείο του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του πιλότου.

«Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κίνητρο είναι αυτό που επικαλείται εκείνος», μετέδωσε ο Alpha.

Την ίδια ώρα, η πλευρά της οικογένειας της 20χρονης, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες που θα αποκαλύψουν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν, αναφέροντας ότι είχε συγκεντρώσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε προσωπικές επαφές με 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα