Γνωστός ηθοποιός γνώρισε 22χρονο σε μπαρ και μετά τον βίασε

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν τοπ φως της δημοσιότητας και αφορούν τη μήνυση άνδρα, 37 ετών σήμερα, που κατήγγειλε πως ένας γνωστός ηθοποιός τον βίασε, όταν και οι δυο ήταν σε ηλικία 22 ετών, το 2006.

Όπως αποκάλυψε τo Star, κατατέθηκε μήνυση εναντίον του ηθοποιού, στην οποία αναφέρεται πως οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σε μπαρ των Αθηνών και στη συνέχεια υπήρξε πρόσκληση να έρθει ο μηνυτής στο σπίτι του ηθοποιού, όπου και ακολούθησαν τα χειρότερα.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο μηνυτής αναφέρει πως «με γροθιές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και άρχισε να ασελγεί πάνω του. Κάνει λόγο για βιασμό ο οποίος ολοκληρώθηκε ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά αφότου μπήκε στο σπίτι».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά τη διάρκεια της φρικιαστικής πράξης, το κινητό τηλέφωνο του θύτη χτύπησε και ακούστηκε να λέει στην άλλη άκρη της γραμμής στον συνομιλητή του, που δεν αποκαλύπτεται το όνομά του, να έρθει σπίτι καθώς «τον έχουμε», εννοώντας το φερόμενο ως θύμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέκυψαν από τη μήνυση, το θύμα δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα