Γραφεία στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία του Μπιλ Πάππας που παίρνει την Ξάνθη

Η Ξάνθη διανύει τις πιο κρίσιμες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της αφού στο διπλό μπαράζ με τον Απόλλωνα παίζει την παραμονή της στη Super League 1.

Παρόλα αυτά, το ενδιαφέρον του ομογενούς επιχειρηματία, Μπιλ Πάππας, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου, όχι μόνο δεν ατόνισε, αλλά έκανε και το σχετικό αίτημα στην ΕΕΑ για να πάρει το “πράσινο” φως και να γίνει ο νέος διοικητικός ηγέτης της ακριτικής ομάδας. Προς το παρόν το αντίτιμο που θα καταβάλει ο Μπιλ Πάππας στον Χρήστο Πανόπουλο για να πάρει τις μετοχές δεν έχει καθοριστεί. Λέγεται πως εάν η Ξάνθη τελικά υποβιβαστεί τότε το ποσό θα μειωθεί στο ήμισυ.

Ο Πάππας, είναι ομογενής επιχειρηματία δεύτερης γενιάς από την Αυστραλία, ο οποίος δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, όταν και έγινε «αφεντικό» της Ολίμπικ Σίδνεϊ.

Είναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP και IUGIS. Στις ιστοσελίδες τους παρέχονται λεπτομέρειες για τους τομείς ενασχόλησής τους.

Η πρώτη διαθέτει εγκαταστάσεις στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, το Περθ και το Μπρισμπέιν δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας και της παροχής αντίστοιχων υπηρεσιών. Φέρεται να απασχολεί περισσότερους από 150 υπαλλήλους.

Η δεύτερη έχει επίσης γραφεία στις 4 πόλεις της Αυστραλίας, αλλά και σε Όκλαντ (Νέα Ζηλανδία), Ντίσελντορφ (Γερμανία), Ντουμπάι (ΗΑΕ), Λονδίνο (Αγγλία) αλλά και στη Θεσσαλονίκη και ο κύριος όγκος ενασχόλησής της αφορά τα οικολογικά και βιολογικά προϊόντα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα