«Γραφικός και επικίνδυνος ο Μουτζούρης – Mια κατηγορία από μόνος του»

«Γραφικό και επικίνδυνο» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, σχολιάζοντας την προσβλητική του συμπεριφορά κατά του πρωθυπουργού, κλείνοντας κάθε «πόρτα» διαλόγου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό και την αντιμετώπιση της εκρηκτικής κατάστασης στα νησιά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Στέλιος Πέτσας είπε ότι ο κ. Μουτζούρης είναι μια κατηγορία από μόνος του και τόνισε «καμία συζήτηση μαζί του. Η όποια συζήτηση θα ήταν υποκριτική, δεν γίνεται δεκτή καμία συγγνώμη».

Παράλληλα, ο κ. Πέτσας είπε ότι ο κ. Μουτζούρης «έχει τεράστιες ευθύνες» για την κατάσταση στα νησιά, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση εξάντλησε μαζί του κάθε δυνατότητα διαλόγου.

Σε ερώτηση αν θα ζητηθεί η παραίτησή του από την κυβέρνηση, είπε «αυτό θα το δούμε. Όλα είναι στο τραπέζι. Θα εξετάσουμε όλες τις ευθύνες του».

Στο προσφυγικό-μεταναστευτικό «έχουμε δείξει και αποφασιστικότητα και ευελιξία για την επίτευξη του στόχου μας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επαναλαμβάνοντας ότι «οι κλειστές δομές θα γίνουν».

Ο Μουτζούρης βρίζει τον Μητσοτάκη και δείχνει τα γεννητικά του όργανα (βίντεο)

Διαβάστε επίσης