Γραμμενοτραγωδία! Η UEFA στέλνει στην Αλβανία τον τελικό του Conference League λόγω “ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά”

Ακόμα ένα παρατράγουδο από την ΕΠΟ του Ευάγγελου Γραμμένου.  Προτίμησε να χάσει η Ελλάδα τον τελικό του νεοσύστατου θεσμού Conference League της UEFA, το 2022 ή 2023, παρά να συναινέσει να διεξαχθεί στο “Παγκρήτιο”!

Επέμενε στην απόφασή της να γίνει στο νεόδμητο “ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά”, η UEFA αντέδρασε, αφαίρεσε την διοργάνωση και ο πρόεδρος Γραμμένος είπε ότι… απέσυραν την υποψηφιότητα!

Η UEFA, όπως είναι γνωστό, θεσμοθέτησε και τρίτη διοργάνωση στα ευρωπαϊκά κύπελλα, μετά το Champions και το Europa League, το Conference League. Και ανάμεσα στις υποψήφιες χώρες ήταν η Ελλάδα και η Αλβανία και όποια άλλη θέσει υποψηφιότητα.

Ζήτησε και γήπεδο και η ΕΠΟ πρόκρινε το “Παγκρήτιο”. Όμως, άλλαξε γνώμη, καθότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι έτοιμο. Και ειδοποίησε την UEFA ότι αυτή θα είναι η προτίμησή της. Διότι το “Παγκρήτιο”  δεν θα είναι έτοιμο! (Σε δυο ή τρία χρόνια δεν θα είναι έτοιμο;)

Ωστόσο, μη UEFA σε επιστολή της έκανε γνωστό, ότι αν δεν προτιμηθεί το “Παγκρήτιο”, θα κάνει τον τελικό σε άλλη χώρα και το πιο πιθανό στα Τίρανα.

Στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παρασκευής, αποφασίστηκε να εμμείνει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η UEFA αποφάσισε… τέλος, δεν την δίνει στην Ελλάδα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα