Γυάλιζε το μάτι του Κούτριτς, αλλά στο γκολ του Παναθηναϊκού γυάλιζε τα παπούτσια του Μαουρίτσιο

Τους έπιασε υστερία με τον Κούτριτς. Τι παικταράς είναι αυτός και τα ρέστα. Επειδή έβαλε γκολ από πέναλτι και φάουλ και νίκησε ο ΠΑΟΚ 3-1 τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο». MVP ο Σλοβένος. Γυαλίζει το μάτι του. Μάλιστα. Έτσι έγραψαν οι Σαββιδοτέχνες.

Κι όταν ο Μαουρίτσιο σούταρε ανενόχλητος έξω από την περιοχή κι έβαλε γκολ, ο Κούτριτς τι ακριβώς γυάλιζε; Τα παπούτσια του Βραζιλιάνου;

Της πλάκας οι αναλύσεις για τον Κούτριτς. Πάνε να φτιάξουνε νέα είδωλα στην Τούμπα για να συνεχίσουν να σερβίρουν τρίγωνα Πανοράματος με σανό μέσα, όχι κρέμα.

Τέτοιους έχει ανάγκη ο λαός του ΠΑΟΚ, όχι ο κανονικός, αλλά οι άλλοι οι πλεμποειδείς. Ψυχάκηδες. Να βάλουνε γκολ και να κοροϊδεύουν την κερκίδα. Και μετά, στις δηλώσεις τους να το παίζουνε βρεγμένες γάτες, ότι δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν και άλλα τέτοια χαζά.

Άπαξ και το λέει το καρδάκι σου, βγαίνεις και το λες. Εγώ έτσι αντιδρώ και σε όποιον αρέσει. Δεν το παίζεις κότα μετά. Και λυράτη, ότι δεν ήθελες να προσβάλεις κανέναν. Γιατί, να τους προσβάλεις ήθελες. Και καλά έκανε δηλαδή. Μέσα στο παιχνίδι είναι η πίκα του παίκτη στην αντίπαλη κερκίδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα