Γυμνή αρνήτρια ασθενής επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (14/11) στο νοσοκομείο της Λαμίας, όταν μια γυναίκα κυκλοφορούσε γυμνή στους διαδρόμους.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, μια 52χρονη, ασθενής με κορωνοϊό, νοσηλεύτρια του ιδρύματος σε αναστολή -λόγω μη εμβολιασμού – που το τελευταίο διάστημα νοσηλεύεται στο Πέτρινο, βγήκε γυμνή στον διάδρομο κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στο προσωπικό της βάρδιας, οι οποίοι κλειδώθηκαν στα γραφεία τους για να γλιτώσουν, καλώντας την αστυνομία.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η γυναίκα ήταν έκτος ελέγχου και κανείς δεν μπόρεσε να την περιορίσει μέχρι να ηρεμήσει, σπάζοντας και την πόρτα του δωματίου της.

Αναμένεται παρέμβαση Εισαγγελέα προκειμένου η συγκεκριμένη ασθενής να απομακρυνθεί για ίδρυμα που μπορεί να εξυπηρετήσει ανάλογα περιστατικά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δημιούργησε πρόβλημα στην Κλινική, έχοντας επιτεθεί και άλλη φορά σε νοσηλεύτρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορωνοϊό.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα