Γυναίκα τοξικομανής έμεινε για τρεις ημέρες όμηρος από αλλοδαπούς στα Εξάρχεια

Για τρεις ολόκληρες ημέρες, μία 34χρονη γυναίκα που είχε απαχθεί (σ.σ. διέμενε στην περιοχή του Καλαμακιού Αττικής), κρατούνταν υπό ομηρεία σε ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα, στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Μεθώνης, στα Εξάρχεια.

Οι φωνές της -καλούσε σε βοήθεια το μεσημέρι του Σαββάτου- κινητοποίησαν του περιοίκους, που ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Όταν έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας και της Κρατικής Ασφάλειας, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο Μαροκινούς και τρεις Αλγερινούς άνδρες, όλοι τους υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όπως αποκάλυψε η 34χρονη, οι πέντε αλλοδαποί άνδρες την κρατούσαν όμηρο με τη βία από τις 4 Ιουλίου και τη χτύπησαν, ωστόσο δεν την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Οι γονείς της κοπέλας είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης τους σε Αστυνομικό Τμήμα των νοτίων προαστίων.

Η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών, είναι ότι η κοπέλα είχε πάει στο διαμέρισμα των αλλοδαπών στα Εξάρχεια, με σκοπό να προμηθευτεί ναρκωτικά. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και οι πέντε αλλοδαποί την κράτησαν χωρίς τη θέλησή της, ασκώντας πάνω της σωματική βία.

Στο σπίτι, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και 26 γραμμάρια ηρωίνης.

Διαβάστε επίσης