Γυναίκες πλακώθηκαν για μια “μουσική καρέκλα” και ο κόσμος τις αποθέωνε (βίντεο)

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο Μεξικό αφού δύο γυναίκες πλακώθηκαν στο ξύλο προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην τελευταία “μουσική καρέκλα” που είχε απομείνει.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral παρακολουθούμε τις δύο γυναίκες να γυρίζουν γύρω από μία άδεια καρέκλα. Μόλις η μουσική σταματά, η μία από αυτές προσπαθεί να καθίσει σε αυτήν. Δεν έχει όμως υπολογίσει την αντίπαλό της που είναι αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει αμαχητί. Όχι μόνο αρπάζει την πλαστική καρέκλα και την πετάει μακριά, αλλά στη συνέχεια επιτίθεται στην αντίπαλό της και γρήγορα οι δύο γυναίκες πιάνονται στα χέρια.

Παρά το γεγονός ότι η μία από αυτές μοιάζει να επικρατεί, οι υπόλοιποι θαμώνες μοιάζουν να απολαμβάνουν το γυναικοκαυγά και σπρώχνουν ακόμη πιο μακριά την καρέκλα, ώστε να απολαύσουν για λίγο ακόμη το “θέαμα”…

Κανείς δεν γνωρίζει αν οι δύο γυναίκες είχαν προηγούμενα, ή αν το έπαθλο του αγώνα ήταν κάτι τόσο σημαντικό και άξιο για να καταλήξουν να πιαστούν στα χέρια. Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι και οι δύο ήταν προφανώς μεθυσμένες..

Διαβάστε επίσης