Γύρισε η Ντέπυ: Αναστάτωση στην ΕΠΟ…

Βουνό είναι τα ανοικτά θέματα στην ΕΠΟ, αλλά στο πάρκο Γουδή βρίσκουν και επιμέρους ζητήματα να ασχοληθούν για να σπάσουν τη ρουτίνα. Από το πρωί της Δευτέρας το κυρίαρχο θέμα στην ομοσπονδία δεν είναι ούτε το οικονομικό πρόβλημα, ούτε οι εξελίξεις με τα πρωταθλήματα. Ούτε καν για όσα συμβαίνουν μεταξύ Επιτροπής Δεοντολογίας και CAS.

Πρωταγωνίστρια της ημέρας έγινε ξαφνικά η Ντέπυ Κοξένογλου. Η ΕΠΟ συνέχισε να λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και γι’ αυτό έπαθαν όλοι σοκ όταν είδαν τη σύζυγο του Κύρου Βασσάρα να επανακάμπτει στο πάρκο Γουδή.

Οι απορίες μετατράπηκαν σε σούσουρο. Τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν μανιασμένα! Ο ένας παράγοντας ρωτούσε τον άλλον εάν είχε καλέσει την Κοξένογλου για δουλειά. Άκρη δεν βγήκε και όλοι έψαχναν να βρουν την πρεμούρα που έπιασε την Ντέπυ να γυρίσει στο γραφείο.

Εκείνοι που χάρηκαν για την επανεμφάνισή της, πάντως, έλεγαν ότι ορθώς έπραξε αφού καταπιάνεται με την Υγειονομική Επιτροπή, η οποία έχει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία για την επιστροφή στην ποδοσφαιρική κανονικότητα.

Διαβάστε επίσης