Η Τσολάκη, ο Πέτρος και τα «καρφώματα»

Η χθεσινοβραδινή εμφάνιση της παρουσιάστριας του Alpha Ελένης Τσολάκη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ» έβαλε φωτιά στα σημερινά πρωϊνάδικα. Ο λόγος; Τα όσα είπε η παρουσιάστρια του Alpha για την πρωινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στο Mega.

«Εμένα, οφείλω να ομολογήσω, ότι μου άρεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος με την Τζένη Μπαλατσινού. Το θεώρησα ενδιαφέρουσα πρόταση, ίσως γιατί δεν το περίμενα κιόλας να είναι καλό με τόσα που είχαν γραφτεί», ήταν τα λόγια της Ελ. Τσολάκη, η οποία όμως συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Δεν ξέρω αν είναι στην αισθητική τη δική μου να παρακολουθήσω το πρωινό του Mega… Με ξενίζουν μερικά πράγματα. Ο λόγος είναι λίγο πιο χύμα από ό,τι θα ήθελα εγώ για πρωί». Αυτά τα περί αισθητικής ήταν που εξόργισαν την ομάδα του «Πρωινό Mou» οι οποίοι άρχισαν τα «καρφώματα», αφήνοντας πολλές αιχμές για την «αντίπαλη» εκπομπή του Γιώργου Λιαγκά και της Φαίης Σκορδά.

Καταρχήν η Τζένη Μπαλατσινού είπε ότι η άποψη της Τσολάκη είναι σεβαστή αλλά μάλλον δεν έχει δει την εκπομπή ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι η Ελένη είχε κάνει δοκιμαστικό πέρυσι για το «Πρωινό Mou» αλλά… δεν την πήραν. Τη σκυτάλη των βολών πήρε ο Άρης Καβατζίκης ο οποίος επεσήμανε με νόημα ότι στην πρωινή εκπομπή του Mega «δεν έχει κάνει κανείς αποτρίχωση στα τέσσερα, και δεν έχουν ακουστεί σχόλια για βουβαλίσια πέη, σπερματεγχύσεις και πολλά άλλα».

Τα σχόλια της ομάδας του πρωινού του Μεγάλου καναλιού συνεχίστηκε με τον κεντρικό παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο να λέει ότι δεν ξέρει την Ελένη Τσολάκη και ότι όπως την βλέπει δεν του αρέσει σαν γυναίκα («είναι κατηγορία b, c…», είπε). Ο δε Καβατζίκης συμπλήρωσε ότι για αυτές τις καταστάσεις φταίνε τα κανάλια που ανεβάζουν εν μία νυκτί κάποιους και επιβάλλουν στα περιοδικά να έχουν κάθε νέο παρουσιαστή στο εξώφυλλο τους και να τους προωθούν μόνο για εξώφυλλα και όχι για συνεντεύξεις. Τότε ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε την… πάσα και ξεσπάθωσε: «Να ξανακάνουμε περιοδικά να κάνουμε εξώφυλλο την Τσολάκη».

Διαβάστε επίσης