ΗΠΑ: Βρέθηκαν μετά από χρόνια οι τρεις γυναίκες που είχαν πέσει θύματα απαγωγής

Συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες η ιστορία των τριών γυναικών που είχαν εξαφανιστεί και βρέθηκαν ζωντανές σε σπίτι στο Κλίβελαντ, πολύ κοντά στο σημείο από όπου είχαν απαχθεί. Η Αμάντα Μπέρι εξαφανίστηκε στα 16 της χρόνια το 2004, μετά από σύντομο τηλεφώνημα στην αδερφή της. Η Τζίνα Ντεχεσούς, ήταν 14 ετών όταν εξαφανίστηκε επίσης το 2004 στο δρόμο από το σχολείο στο σπίτι. Η Μισέλ Νάιτ εξαφανίστηκε όταν ήταν 20 χρονών, το 2000. Η αρχή του τέλους για την περιπέτεια των γυναικών ξεκίνησε όταν ένας γείτονας άκουσε την Αμάντα Μπέρι να φωνάζει για βοήθεια και πήγε να της ανοίξει την πόρτα.
Οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο όπου τους χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αν και η αστυνομία διαβεβαιώνει πως η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή.
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τρία αδέρφια ηλικίας 50, 52 και 54 ετών. Οι συλλήψεις έγιναν μετά από τις μαρτυρίες των τριών γυναικών. Ο 52χρονος ονομάζεται Άριελ Κάστρο και είναι οδηγός σε δημόσια σχολεία του Κλίβελαντ.
Ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Κλίβελαντ δήλωσε ότι τα θύματα της απαγωγής πιθανότατα κρατούνταν στο ίδιο σημείο από τη στιγμή που εξαφανίστηκαν.
Η αστυνομία ενημερώθηκε για την τύχη τους από ένα επείγον τηλεφώνημα της Αμάντα Μπέρι, η οποία κατάφερε να βγει από το σπίτι με τη βοήθεια του γείτονα, ο οποίος δήλωσε ότι την άκουσε να φωνάζει και έσπευσε να τη βοηθήσει.
«Βοηθείστε με! Είμαι η Αμάντα Μπέρι. Με απήγαγαν πριν από 10 χρόνια και τώρα είμαι ελεύθερη», ακούγεται να λέει η 26χρονη στο καταγεγραμμένο τηλεφώνημά της στον αριθμό 911 για τα έκτακτα περιστατικά.
Ο γείτονας, ο Τσαρλς Ράμσεϊ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ότι η Μπέρι όταν κατάφερε να βγει έξω είχε μαζί της ένα κοριτσάκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ, τα παιδιά που βρέθηκαν μαζί με τις τρεις γυναίκες στο σπίτι του Κλίβελαντ είναι δύο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα