Η ΑΕΚ χτύπησε την πόρτα του Σέρχιο Αραούχο

Την πόρτα του Σέρχιο Αραούχο χτύπησε ξανά η ΑΕΚ. Η «Ένωση» έχει έρθει σε επαφή με τον Αργεντινό επιθετικό αλλά και τον πατριό του, που διαχειρίζεται όλα τα θέματα που αφορούν στην καριέρα του «Τσίνο».

Ο Αραούχο δεσμεύεται μεν με την Λας Πάλμας ως το 2023, ωστόσο υπάρχουν συνθήκες που ευνοούν την επανασύνδεση με την «Ένωση». Ο ίδιος επιθυμεί σφόδρα να επιστρέψει στον σύλλογο με τον οποίο πέρασε τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του, ενώ και η ισπανική ομάδα δύσκολα μπορεί να αντέξει το βαρύ του συμβόλαιο όσο βρίσκεται στη Segunda Division.

Εφόσον στην ΑΕΚ αποφασίσουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Αραούχο (κάτι για το οποίο θα γνωμοδοτήσει και ο νέος προπονητής), τότε θα γίνει προσπάθεια για αγορά του ή για δανεισμό με υποχρεωτική αγορά σε έναν χρόνο.

Πέραν του «Τσίνο», που φέτος είχε 9 γκολ σε 27 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η «Ένωση» εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, καθώς με την αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα σχεδόν βέβαιη, απαιτείται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα