Η ΑΕΚ μας ξεναγεί στα νέα κτίρια του «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» (pics)

Τα νέο κτίρια (στο νότιο πέταλο πίσω από την παλιά σκεπαστή) και στο δεύτερο (στο πέταλο της Θύρας 21) στο νεότευκτο  «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» παρουσίασε η ΑΕΚ μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Παράλληλα, καλεί τους οπαδούς της να δώσουν όνομα σε ένα από τα δυο κτίρια που θα στεγάσει τα μουσεία, το εστιατόριο και το AEK shop.

Στο άλλο κτίριο θα στεγαστούν τα ιδιόκτητα γραφεία της ΠΑΕ.

Aναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανάρτηση:

Η ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο ξεχωριστών ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων, ταυτόχρονα με το νέο μας σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, σηματοδοτεί μία νέα εντελώς ξεχωριστή πραγματικότητα για την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Και αυτό γιατί πρόκειται για δύο -εκτός του γηπέδου- κτίρια συνολικού εμβαδού 6.000 τ.μ.., που θα αποτελούν σημαντικά και καινούργια -για πρώτη φορά στην ιστορία της- περιουσιακά στοιχεία της κιτρινόμαυρης εταιρίας.

Το πρώτο (πάνω φωτό) και μεγαλύτερο στο νότιο πέταλο, πίσω από την παλιά σκεπαστή, 4.000 τ.μ. (θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ένα αυτόνομο εμπορικό κέντρο) είναι αυτό που θα στεγάσει τα δύο μουσεία (του Προσφυγικού Ελληνισμού και της ιστορίας της ΑΕΚ), το εστιατόριο, το νέο υπερσύγχρονο AEK shop και όλες τις υπόλοιπες χρήσεις του γηπέδου.

Το δεύτερο (κάτω φωτό) στην… πλάτη του γηπέδου, στο πέταλο της Θύρας 21 με θέα στο πανέμορφο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, 2.000 τ.μ. θα είναι αυτό που θα στεγάσει τα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μία ομάδα της προσφυγιάς, που ρίζωσε στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας από το 1930, για πρώτη φορά στην ιστορία της θα αποκτήσει ιδιόκτητα γραφεία και μάλιστα όχι σε κάποιο κτίριο του Λεκανοπεδίου, αλλά εντός της ιστορικής της έδρας.

 

Παράλληλα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ζητά από τον κόσμο να δώσει ΄όνομα στα κτίρια και να γίνει μέρος της ιστορίας.

«Πρότεινε τώρα, εσύ, μέσα από τα Instagram stories του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΑΕΚ το όνομα του κτιρίου στο Νότιο πέταλο του γηπέδου μας, πίσω από την παλιά σκεπαστή!

Το όνομα του κτιρίου που θα στεγάσει την ιστορία μας με τα δύο μουσεία αλλά και όλες τις βοηθητικές χρήσεις με το εστιατόριο, το AEK shop, το εκκλησάκι στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου και πολλά ακόμα!»

Γράψε εσύ την ιστορία!

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα