Η ΑΕΚ μέλος στο πρόγραμμα Club 15 της Γιουβέντους

Μέλος στο πρόγραμμα Club 15 της Γιουβέντους είναι από σήμερα η ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσαν οι «μπιανκονέρι», αρχίζουν συνεργασία με μια σειρά από ομάδες και μεταξύ αυτών είναι και η Ένωση.

Ουσιαστικός σκοπός αυτής της συμφωνίας και της δημιουργίας του Club 15 είναι να υπάρξει μια ευρύτερη συνεργασία σε επίπεδο σκάουτινγκ, τεχνογνωσίας και ανάδειξης ποδοσφαιριστών.

Στην ανακοίνωση της Γιουβέντους μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η συνεργασία γίνεται «με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων και τη δημιουργία ενός ενάρετου δικτύου συνεργασιών. Επιτρέπει στους ταλαντούχους νέους να μεγαλώσουν στο Τορίνο ή στα παιδιά που μεγαλώνουν σε εμάς να ζήσουν ποιοτικές εμπειρίες σε ξένα πρωταθλήματα», κάτι που μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως εντάσσεται στο πλαίσιο και ανταλλαγής ποδοσφαιριστών.

Παρόντες ήταν οι WSG Swarowski Tirol (με πρόεδρο τον Diana Langes Swarowski), Μιραντές, ΑΕΚ, Ουτρέχτη, Αλαβές, Φίτεσε, Σεντ Γκάλεν, Σινσινάτι FC και Αμπερντίν. Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Φανούρης Γουνδουλάκης, μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα