Η αιχμή και η εξήγηση από τον δημοσκόπο

Η διαδικτυακή κόντρα του Βασίλη Κεγκέρογλου με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Metron Analysis τον Στράτο Φανάρ

Η διαδικτυακή κόντρα του Βασίλη Κεγκέρογλου με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Metron Analysis τον Στράτο Φανάρα για το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης όπου το 92% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ ε   μπιστεύονται τον πρωθυπουργό, λίγο-πολύ είναι γνωστή.

Αναμφίβολα αυτό που έγραψε ο κ. Κεγκέρογλου ήταν χοντρό: «Στράτο, σε κατηγορώ ευθέως για φανταστική δημοσκόπηση και σε προκαλώ να με μηνύσεις». Από την απάντηση που έδωσε ο Φαναράς σε όλους έκανε εντύπωση αυτό που έγραψε ο δημοσκόπος στο τέλος της δικής του απάντησης: «Εδώ δεν αντέγραψα ποτέ μου σε εξετάσεις ούτε από ψίθυρο συμφοιτητή μου ή συμμαθητή μου, τέτοιο τερατούργημα κατά της Δημοκρατίας θα έκανα μετά από 30 χρόνια ερευνητικής πορείας;» Αναμφίβολα αυτή η αιχμή σηκώνει πολλή κουβέντα και όλοι ψάχνονται. Όμως το πιο ουσιώδες σημείο της απάντησης ήταν η εξήγηση για ποιον λόγο οι ΚΙΝΑΛίτες εμπιστεύονται τον πρωθυπουργό: «Οι σημερινοί 80άρηδες που προσέρχονται στα εμβολιαστικά κέντρα μαζί με τους συνοδούς τους είναι οι 35άρηδες της Αλλαγής του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν τώρα εκλογική συμπεριφορά και να ψηφίσουν Ν.Δ., αλλά ίσως έχουν κάποιο λόγο να πουν μια καλή κουβέντα για τον Πρωθυπουργό και όχι για τη Ν.Δ.».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα