Η Ακρίτα “έσφαξε” την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Με τη φράση “η σιωπή είναι συνενοχή”, η Έλενα Ακρίτα ζητά από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, να παρέμβει στην υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα που συνεχίζει για 46η ημέρα την απεργία πείνας, ενώ από τη Δευτέρα, έχει αρχίσει και απεργία δίψας.

Σε ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα εγκαλεί σε δεύτερο πρόσωπο την Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί δεν έχει παρέμβει έως τώρα: “Την εκκωφαντική σιωπή σας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα θα την σπάσετε πριν ή μετά τον θάνατο του κρατουμένου;” ρωτά την Πρόεδρο και αποδίδει “αυθαιρεσία” στην κυβέρνηση για την απόφασή της ο κρατούμενος να μεταχθεί στις φυλακές Δομοκού.

Στην ανάρτησή της η κ. Ακρίτα αναφέρει:

Κυρία Πρόεδρε της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Την εκκωφαντική σιωπή σας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα θα την σπάσετε πριν ή μετά τον θάνατο του κρατουμενου;

Πήρατε όρκο να διαφυλάξετε το Σύνταγμα και τους νόμους. Ποια θα είναι η δικαιολογία σας για την μη μεταγωγή του στη φυλακή “από την οποία προήλθε” όπως ρητά γράφει ο ν. 4760/2020 και στην οποία εξέτιε αρχικά την ποινή του;

Αντέχουν, κυρία Πρόεδρε, οι ώμοι σας να σηκώσουν το βάρος μιας πρωτοφανούς – για τα ευρωπαϊκά δεδομένα του 21ου αιώνα – κυβερνητικής ‘αυθαιρεσίας’, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο;

Η σιωπή είναι συνενοχή. H στάση σας έστω και την τελευταία στιγμή θα υπαγορεύσει την υστεροφημία σας στην νεότερη Ιστορία της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα