Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για την τέλεση του μνημοσύνου του Κώστα Βουτσά εν μέσω πανδημίας (βίντεο)

Η τελευταία γυναίκα στη ζωή του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού εκμυστηρεύτηκε σε τηλεοπτική εκπομπή τα συναισθήματα για την απώλειά του

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day», του τηλεοπτικού σταθμού Alpha,  η Αλίκη Κατσαβού, η σύζυγος του πρόσφατα εκλιπόντος μεγάλου Έλληνα ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, μίλησε για τη ζωή της μετά την απώλειά του.

«Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. 40 μέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου, παρ’ όλα αυτά, εγώ αντλώ δύναμη από τον Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία. Βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω

»Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον ιερέα κανονικά στον ναό, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί. Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας και οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από τον χώρο που βρισκόμασταν.

»Βασικά, εγώ νιώθω ότι δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας η ιδέα, η παρουσία του, η αύρα του. Η μνήμη του δεν θα ξεχαστεί. Τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας κι εγώ κι ο Φοίβος και όλα τα κορίτσια, όλοι. Ήταν μια προσωπικότητα σπουδαία κι ένας άνθρωπος που μας χάραξε”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα