Η… ανάπαυση του Καραμανλή

Ένα γραφικό χωριό της Λακωνίας, το Γεωργίτσι, επέλεξε για να περάσει στιγμές χαλάρωσης ο Κώστας Καραμανλής, με τον πρώην πρωθυπουργό να απολαμβάνει τις βόλτες στη φύση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα notospress.gr, ο πρώην πρωθυπουργός θαύμασε τις ομορφιές της περιοχής, επισκέφτηκε το δάσος, ρώτησε για το χωριό, την ιστορία και τους κατοίκους του. Εξέφρασε δε την άποψη ότι ο τόπος μπορεί να αναπτυχθεί ήπια και εύστοχα, ώστε και να αξιοποιηθούν τα μοναδικά του σημεία και να ενισχυθεί το εισόδημα των κατοίκων. Μαζί του και γνωστά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, προσωπικοί του φίλοι εδώ και χρόνια.

Όπως δηλώνουν οι άνθρωποι που τον υποδέχθηκαν «είχαμε την μέγιστη τιμή να φιλοξενήσουμε τον πρώην πρωθυπουργό και την παρέα του, στο ξενοδοχείο μας “Το Μπαλκόνι του Ταϋγέτου Resort”. Τον ευχαριστούμε πολύ που μας χάρισε τη φιλία του, όχι τον πρωθυπουργό, αλλά τον άνθρωπο».

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, πως ο κ. Καραμανλής είχε ανάψει «πράσινο φως» για την ένταξη του οδικού άξονα «Λεύκτρο – Σπάρτη» στα δημόσια έργα, συνδέοντας το Γεωργίτσι και τα άλλα χωριά με την κεντρική Πελοπόννησο αλλά και την Αθήνα.

Διαβάστε επίσης