Η Άννα και το πολιτικό κέντρο

Λίγες μέρες αφότου αποσύρθηκε από την κούρσα για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ έκανε μια πολιτική τοποθέτηση μετά την τελευταία συζήτηση στη Βουλή που αφήνει ερωτήματα για τα πολιτικά της σχέδιά της

Λίγες μέρες αφότου αποσύρθηκε από την κούρσα για τη θέση του γενικού γραμματέα του ΟΟΣΑ, η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε μια πολιτική τοποθέτηση μετά την τελευταία συζήτηση στη Βουλή, μέσω ανάρτησης στο Facebook. Μια ανάρτηση που αφήνει ερωτήματα για τα πολιτικά της σχέδιά της.

Στην ανάρτηση περιγράφει τι απορίες δημιουργούνται σε έναν κεντρώο που την παρακολούθησε και τι αιτήματα έχει σε σχέση με την αστυνομική βία, τις διαδηλώσεις, αλλά και γενικότερα για την πορεία της χώρας. Κι όπως έγραψε μεταξύ άλλων: «Το Κέντρο, λοιπόν: Αποκηρύσσει μετά βδελυγμίας τον ανακάμψαντα “Κουφοντινισμό” και τις παραφυάδες του. Βλέπει με απελπισία το σήριαλ “καταστρέφοντας τα πανεπιστήμια”. Θεωρεί την Αστυνομία αναπόσπαστο θεσμό της Δημοκρατίας και της πολιτικής σταθερότητας, που λειτουργεί με νόμους και κανόνες. Απορρίπτει κάθε διαδήλωση, βίαια η ειρηνική, μέσα στη καραντίνα, που διασπείρει τον ιό, δηλαδή αυξάνει ασθενείς και νεκρούς και γονατίζει γιατρούς και σύστημα υγείας. Θεωρεί την αντιμετώπιση της πανδημίας ως τη μάχη των μαχών για τη χώρα αλλά και για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα χωριστά. Το Κέντρο. Που θέλει, επίσης, πραγματικές μεταρρυθμίσεις, αξιοκρατία και αποτελέσματα κυρίως στην εποχή που όλα αλλάζουν και οι ανισότητες θεριεύουν. Που θέλει την Ελλάδα στραμμένη στο μέλλον και στον κόσμο. Που δεν θα επιτρέψει άλμα προς τα πίσω και στο κενό!»

Μέχρι και για κόμμα μού φαίνεται ότι ετοιμάζει η Διαμαντοπούλου εάν επανεκλεγεί η Φώφη στο ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα