Η αντίδραση του Γραμμένου για την επιστολή του Ολυμπιακού

Θέση για την Εθνική ομάδα, αλλά και για την επιστολή του Ολυμπιακού στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λ.Αυγενάκη πήρε ο βαγγέλης Γραμμένος.

«Έχουμε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις όμως είμαστε προσγειωμένοι. Δείχνουμε πως είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η συνέχεια όπως έχω πει και στο παρελθόν. Πρέπει να δουλέψουμε για να φτάσουμε στα προκριματικά του Nations League και στο Μουντιάλ.

Ιπτάμενος Ολλανδός δεν είναι ο Φαν΄τ Σιπ όμως βλέπω πως μιλάει για το εθνόσημο και είμαι χαρούμενος. Ποτέ δεν έλειψε το ταλέντο αυτό είναι γνωστό άλλα πως το διαχειριζόμαστε. Τα πάμε καλά μέχρι τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε» σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την Εθνική ομάδα.

Για τον κόσμο και την έδρα: «Ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο αλλά θέλει και κίνητρο. Θα δούμε για Παγκρήτιο ή ΟΑΚΑ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την επιστολή του Ολυμπιακού: «Δεν έχω την επιστολή του Ολυμπιακού στα χέρια μου όταν την έχω θα απαντήσω κατάλληλα. Θεωρώ πως η ομοσπονδία έπρεπε να την έχει».

Διαβάστε επίσης