Η απάντηση της Καινούργιου στις φήμες ότι βγαίνει με τον σύντροφο της Σπυροπούλου (βίντεο)

Ήταν θέμα χρόνου να δώσει τη δική της ερμηνεία στο… φλέγον θέμα

Την απάντησή της επέλεξε να δώσει η Κατερίνα καινούριου μέσω της εκπομπής της σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει και αφορά την προσωπική της ζωή και την… διασταύρωσή της με εκείνη της… Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.

Περιοδικό παρουσίαζε την Κατερίνα Καινούργιου να βγαίνει με τον Φίλιππο Βαρβέρη ο οποίος φημολογείται έντονα ότι έχει σχέση αυτή την περίοδο με μια άλλη παρουσιάστρια, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Μάλιστα, το περιοδικό ανέφερε ότι η Κατερίνα Καινούργιου βγαίνει με τον Φίλιππο Βαρβέρη αλλά εκείνος δεν την θέλει, κάνοντας λόγο για έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, χωρίς όμως ανταπόκριση.

«Ερωτικός πόλεμος – Πώς η Σπυροπούλου άρπαξε τον Βαρβέρη από την Καινούργιου «Πάρτον στον χαρίζω»!», έγραφε συγκεκριμένα στο εξώφυλλο εβδομαδιαίου περιοδικού.

Η Κατερίνα Καινούργιου -όπως ήταν φυσικό- αναφέρθηκε στο θέμα με μια εξαιρετική δόση χιούμορ, ίσως γιατί (κάποιες φορές) οι μεγάλες αλήθειες λέγονται επιστρατεύοντάς το.

Και ιδού η απάντησή της:

«Εγώ γέλασα πάρα πολύ. Τι είναι αυτά; Είναι δυνατόν; Να τους πάρουμε για τα διλήμματα. Πραγματικά, τον Φίλιππο Βαρβέρη τον γνωρίζω κοινωνικά από κοινές παρέες. Να έχουμε βρεθεί σε κοινή παρέα παλιά πολλά άτομα. Τίποτα ερωτικό! Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά; Πιστεύετε ότι εγώ θα έβγαινα με έναν άνθρωπο που τον λένε Βαρβέρη; Πώς θα τον φώναζα με τόσα ρο μέσα; Σε καμία περίπτωση δεν είχα ποτέ τίποτα!».

Διαβάστε επίσης