Η  απάντηση του Φορτούνη

Sports Παρασκήνια

Το περασμένο καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ζητήσει από τον Ολυμπιακό την απομάκρυνση του Φορτούνη.

«Αυτό είναι μία απόφαση του προπονητή. Αποφασίσαμε ότι δεν τον υπολογίζουμε για τη νέα σεζόν. Αν θέλει να παίζει περισσότερα παιχνίδια, μάλλον δεν πρέπει να είναι στην ομάδα μας. Είναι δική μου απόφαση, του εξηγήσαμε ότι θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν παίκτη για να αντικατασταθεί» είχε πει τότε ο Πορτογάλος.

Το θέμα είναι αν ο Μαρτίνς πίστευε όσα έλεγε για τον Έλληνα άσο ή απλά ήθελε να τον ξεφορτωθεί για να φέρει κάποιον από εκείνους τους απίθανους Πορτογάλους που έφερνε κατά καιρούς που δεν ήξεραν να κλωτσάνε τη μπάλα παρά μόνο έτρεχαν πάνω-κάτω στο γήπεδο. Άλλωστε, ήταν γνωστή η αδυναμία του σε παίκτες-τρεχαντήρια. Δεν τον ενδιέφερε να ξέρουν μπάλα. Απλά, να τρέχουν στο γήπεδο.

Θυμίζουμε για την ιστορία ότι ο  Ολυμπιακός πήγε και έπαιξε τα παιχνίδια που θα έκριναν την πρόκριση σε όμιλο του Champions League (το πρώτο βήμα για την ακρίβεια), χωρίς τον Φορτούνη και με χαφ τον Κανέ, τον Αγκιμπού και τον Ζινκερνάγκελ, οι οποίοι σήμερα δεν υπάρχουν στον Ρέντη…

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα