Η Ασημίνα Ιγγλέζου τα πέταξε όλα και… μας τρέλανε

Όλοι μας γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά την επίδραση που έχει η Ασημίνα Ιγγλέζου σε όλο τον αντρικό πληθυσμό καθώς πάντα ανέβαζε φωτογραφίες τόσο αποκαλυπτικές που απλά άφηνε τα μυαλό όλων μας να οργιάζει.

Για αρκετό καιρό η Ασημίνα ανεβάζει φωτογραφίες με την ασχολία που έχει γίνει μέρος της ζωής της, την ανάβαση. Όμως επειδή δεν θέλει να αφήνει παραπονεμένους τους ακόλουθους και τους θαυμαστές αυτή τη φορά ξανά χτυπά με δυο φωτογραφίες τόσο αποκαλυπτικές που σχεδόν δεν κρύβει τίποτα.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου με αφορμή μια φωτογράφιση που έκανε έχει ξεκινήσει να «πυροβολεί» ανεξέλεγκτα προς πάσα κατεύθυνση μοιράζοντας εγκεφαλικά .

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Η πρώτη χρονικά φωτογραφία την δείχνει γυμνή και ξαπλωμένη μπρούμυτα. Η κάμερα έχει εστιάσει στα φοβερά οπίσθια της, πάνω στα οποία έχει σχηματιστεί η λέξη «Yes» με κάποια κρέμα για το σώμα.

Η Ασημίνα ανάρτησε άλλη μια φωτογραφία που μας προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά. Στην φωτογραφία που θα δείτε δεν είναι μόνο το φοβερό πρόσωπο της που μπορείτε να διακρίνεται. Σε αυτή την πρώτη ανάρτηση, όπου ενημερώνει για τη φωτογράφιση και τις φωτογραφίες που θα ακολουθήσουν, η Ασημίνα φοράει ένα πουκάμισο ακούμπωτο με αποτέλεσμα να αχνοφαίνεται το πλούσιο στήθος της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα