Η Athens Kallithea ζητάει διαιτητές από την Super League 1στα παιχνίδια της

Διαιτητές από την Super League ζήτησε η Athens Kallithea για τους σημαντικούς 3 τελευταίους αγώνες εκείνης άλλα και της Κηφισιάς που έχουν απομείνει, στην «μάχη» γι’ την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου απέχει δύο βαθμούς από την πρώτη Κηφισιά.

Αναλυτικά οι δύο επιστολές της Athens Kallithea έχουν ως εξής:

Η 1η επιστολή: «Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να ζητήσουμε από την επιτροπή σας, όπως στο εξής στα τρία (3) εναπομείναντα παιχνίδια των πρωτοπόρων ομάδων του πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ήτοι της ομάδας και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά ορίζετε αξιολογημένους διαιτητές από τον πίνακα της Super League 1, προκειμένου να υπάρξει αντικειμενική και αξιοκρατική διαιτησία.

Λάβετε υπόψη ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του και επιβάλλεται να υπάρξει αμεροληψία και τούτο μπορεί να επέλθει μόνο με τον ορισμό αξιολογημένων διαιτητών.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο σας, με την ευχή να το φέρετε εις πέρας με τον πιο αξιοκρατικό τρόπο».

2η επιστολή: «Δια της παρούσας επιστολής η ATHENS KALLITHEA FX επιθυμεί την φυσική παρουσία του κ. BENNET STEFPHEN GRAHAM προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/6/2023 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος BETSSON SUPER LEAGUE 2, μεταξύ των ομάδων ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ATHENS KALLITHEA FC.

Η παρουσία του BENNET STEFPHEN GRAHAM κρίνεται απαραίτητη, λόγω της σημαντικότητας του ανωτέρου αγώνα».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα