Η Αυλωνίτου διαψεύδει τα περί σύλληψής της

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της τάσσεται κατά των δημοσιευμάτων που θέλουν να συνελήφθη μετά από μήνυση του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη

Τα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες σε ορισμένες ιστοσελίδες, αναφορικά με την σύλληψη της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου, μετά από μήνυση του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, έρχεται η ίδια με ανακοίνωσή της να τα διαψεύσει.

Στην ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι όντως της έγινε μήνυση από τον παρουσιαστή, αλλά πήγε με δική της πρωτοβουλία στο ΑΤ Χαλανδρίου για να την παραλάβει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την αναρτημένη «είδηση» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν σύλληψης μου μετά από μήνυση, που υπέβαλε εναντίον μου ο κ.Φουρθιώτης σας γνωρίζω τα εξής:

  1. Όταν ενημερώθηκα από το ΑΤ Χαλανδρίου ότι κατετέθη μήνυση εναντίον μου από τον κ. Φουρθιώτη μετέβην αυτοβούλως στο ΑΤ Χαλανδρίου, με το αυτοκίνητό μου, χωρίς καμία συνοδεία αστυνομικού ή δικηγόρου για να παραλάβω τη μήνυση. Παρέλαβα τη μήνυση και γύρισα σπίτι μου χωρίς κανένας να με ενοχλήσει τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρησή μου από το ΑΤ Χαλανδρίου.
  2. Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου εφόσον συνεχιστεί η μετάδοση ψευδών ειδήσεων για το συγκεκριμένο θέμα.
  3. Με τον κ. Φουρθιώτη η συνέχεια στα δικαστήρια.

Ελένη Αυλωνίτου πρ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Β’ Αθηνών μέλος της ΚΕΑ ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία»

Ωστόσο, σύμφωνα με την καταγραφή στο βιβλίο περιστατικών του ΑΤ η κ. Αυλωνίτου εμφανίζεται να έχει προσαχθεί κατόπιν εντολής συλλήψεως στο πλαίσιο του αυτοφώρου και να αφήνεται τελικώς ελεύθερη κατόπιν ενημέρωσης και σχετικής εντολής του εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα