Η χειρότερη επιστροφή 

Με τον χειρότερο τρόπο και τη λογική της αντιπαράθεσης και του σπατουλαρίσματος επέστρεψε ο Απόλλων Σμύρνης στη Super League1. Όχι βέβαια για τα μπαράζ-παρωδία με την Ξάνθη, όπου εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν.

Η αναφορά σχετίζεται τόσο με την άκομψη απομάκρυνση του προπονητή που οδήγησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ξανά  στα μεγάλα σαλόνια του Μπάμπη Τεννέ, όσο με τη θέση που διατυπώθηκε για τον νέο πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο Τάκης Μονεμβασιώτης είπε πως, αφού ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ, τότε εμείς τον γουστάρουμε, είμαστε φαν του. Είναι ένας τύπος που ξέρει τη δουλειά του και ευχόμαστε να πετύχει. Μόλις διαπίστωσε τη σφοδρότητα των αντιδράσεων για την θέση αυτή και με καθυστέρηση, ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, έριξε τις ευθύνες στον δημοσιογράφο στη λογική ότι τα…  έγραψε αλλιώς.

Ο Κλάτυ μπορεί να είναι τύπος, τυπάκι, τυπάρας, αλλά ποιος άκουσε τους ιδιοκτήτες των μικρομεσαίων ΠΑΕ να τον εκθειάζουν; Να βγουν ένας-ένας να λένε τι καλός και τι ικανός είναι αυτός που θα μας ορίζει τους διαιτητές. Ξέρει καλά τι να κάνει, είναι εξπέρ ώστε να κάνει τις καλύτερες επιλογές, και, και, και…

Μπορεί ο Μονεμβασιώτης να κάνει επανορθώσεις για τη στάση του έναντι του Ολυμπιακού, αλλά θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης με τους Πειραιώτες, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Πολύς κόσμος θα τις μελετήσει και θα βγάλει τα συμπεράσματά του για την αξιοπιστία του προϊόντος που θέλουν να μοσχοπουλήσουν στα κανάλια οι ΠΑΕ. Πάντως, δεν συνηθίζεται να παρουσιάζει τον προπονητή στους παίκτες ο νομικός σύμβουλος, ούτε σε ομάδες της γειτονιάς. Εκτός αν το διαψεύσει και αυτό ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα και πει ότι δεν ήταν ο Γκαγκάτσης αυτός που μίλησε στους παίκτες στην πρώτη του Γιώργου Παράσχου

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα