
Η Χεζμπολάχ συνεχάρη την Χαμάς για τη συμφωνία εκεχειρίας
«Αυτή η συμφωνία, αποδεικνύει την επιμονή των ομάδων αντίστασης, οι οποίες πήραν αυτό που ήθελαν, ενώ το Ισραήλ δεν κατάφερε να πάρει αυτό που επεδίωκε», δήλωσε ο επικεφαλής του σιιτικού κινήματος, Ναΐμ Κάσεμ
Ο επικεφαλής του λιβανέζικου σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ, ο Ναΐμ Κάσεμ, συνεχάρη σήμερα τους Παλαιστίνιους για τη συμφωνία εκεχειρίας με το Ισραήλ, επισημαίνοντας ότι αποδεικνύει «την επιμονή της αντίστασης» έναντι του Ισραήλ, στα πρώτα σχόλιά του αφού Ισραήλ και Χαμάς συμφώνησαν σε εκεχειρία την Τετάρτη.
«Αυτή η συμφωνία, που είναι ίδια με αυτή που είχε προταθεί τον Μάιο του 2024, αποδεικνύει την επιμονή των ομάδων αντίστασης, οι οποίες πήραν αυτό που ήθελαν, ενώ το Ισραήλ δεν κατάφερε να πάρει αυτό που επεδίωκε», εκτίμησε ο Κάσεμ σε ομιλία του.