Η χορωδία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τα “έψαλλε” στην Μαρία Συρεγγέλα

Η χορωδία επισκέφθηκε την Υφυπουργό και έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, στέλνοντας ενόψει των εορτών μήνυμα αγάπης

Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πλημμύρισαν σήμερα το γραφείο της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρίας Συρεγγέλα. Η χορωδία επισκέφθηκε την Υφυπουργό και έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, στέλνοντας ενόψει των εορτών μήνυμα αγάπης.

Η κα Συρεγγέλα ευχαρίστησε τη χορωδία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την εορταστική ατμόσφαιρα και ευχήθηκε σε όλους υγεία, αγάπη, ελπίδα, αισιοδοξία, ισότητα και αλληλεγγύη, ενώ για τη νέα χρονιά ευχήθηκε «στα μεγάλα θέματα να είμαστε Ελληνίδες και Έλληνες όλοι μαζί». Όπως σημείωσε η υφυπουργός, «τις ημέρες αυτές έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε αγάπη στους φίλους, τις οικογένειές μας και σε όσους και όσες έχουν ανάγκη».

Η χορωδία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο τέλος της συνάντησης προσέφερε συμβολικά στην κα Συρεγγέλα το αναμνηστικό που παίρνουν όλοι οι εθελοντές αιμοδότες, ενώ ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνιος Αυγερινός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «επιλέξαμε να έρθουμε φέτος σε σας γιατί πραγματικά πιστεύουμε και στηρίζουμε το έργο σας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα