«Η χρονιά έχει τελειώσει για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα»

Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Σαρρής μιλώντας στο Sport FM Πάτρας σχετικά με τα  ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου υποστήριξε ότι η χρονιά για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα έχει χαθεί.

«Θεωρώ ότι το καλύτερο για όλους είναι να τελειώσει η χρονιά αφού με τα δεδομένα που υπάρχουν με τα κρούσματα είναι αδύνατον να υπάρξει συνέχεια. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα αφού δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων καθώς δεν μπορούν να γίνουν τα απαραίτητα τεστ και να τηρηθεί στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο. Θεωρώ ότι η χρονιά έχει τελειώσει για φέτος».

«Υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων αλλά νομίζω ότι δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τα πρωταθλήματα. Θα σεβαστούμε βέβαια τις αποφάσεις και τις εντολές της ΕΠΟ και θα έχουμε ενιαία γραμμή με όλες τις Ενώσεις Πιστεύω ότι το σωστό και δίκαιο είναι να θεωρηθεί η χρονιά ως μη γενομένη και να ξεκινήσουμε την νέα περίοδο από την αρχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο.. Άλλωστε η τάση των περισσότερων ομάδων είναι να μην αγωνιστούν άλλο για την φετινή περίοδο. Το ποδόσφαιρο είναι πυραμίδα και από την στιγμή που δεν θα ξεκινήσει η Γ εθνική δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια στα τοπικά πρωταθλήματα».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα