Η COSMOTE TV Μεγάλος Χορηγός του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Για ακόμη μία χρονιά

Η COSMOTE TV στηρίζει για μία ακόμα χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (ΦΝΘ), που φέτος θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο.

Προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου online, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του (online.filmfestival.gr), ενώ από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου θα διεξαχθεί συνδυαστικά σε φυσικούς χώρους και online.

Στο πρώτο μέρος του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (4-14/3) το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προβολή 50 διεθνώς αναγνωρισμένων ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν τα ντοκιμαντέρ του αφιερώματος «Προορισμός: Ταξίδι» που εξερευνούν τη σύγχρονη εμπειρία του ταξιδιού.

Το διάστημα 24/6-4/7 θα προβληθούν τα τρία διαγωνιστικά τμήματα του 23ου ΦΝΘ, αλλά και τα ελληνικά ντοκιμαντέρ με τη συμμετοχή κορυφαίων παραγωγών και συμπαραγωγών της COSMOTETV. Η Αγορά του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 25/6 έως τις 4/7 και προγραμματίζονται δράσεις της και σε εξωτερικούς χώρους.

Εξερευνώντας νέους τρόπους έκφρασης, το Φεστιβάλ εγκαινιάζει φέτος για πρώτη φορά το Τμήμα Podcast. Μέσα από workshops και online masterclass από επαγγελματίες του είδους, το κοινό θα ανακαλύψει τα εργαλεία, τα είδη και τα μυστικά των podcast. Επιλεγμένα podclass θα μεταδοθούν ζωντανά από το επίσημο YouTube κανάλι του Φεστιβάλ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και τη διαδικασία της online συμμετοχής σας επισκεφθείτε το www.filmfestival.gr.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα