Η διαδρομή από τα… αριστερά στη Δεξιά

Εκτός από τον… καθιερωμένο Αλέξη Τσίπρα, στο στόχαστρο του Θεόδωρου Πάγκαλου βρέθηκε σήμερα και πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο. Ο πληθωρικός πρώην αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο στο Twitter την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς να προτείνει τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το 1974 στο Ρόσιου της Λισαβόνας συνάντησα για πρώτη φορά έναν νεαρό αριστεριστή που τον έλεγαν Μπαρόζο και ήταν γνωστός ως προβοκάτορας» γράφει στο twitter o Θ. Πάγκαλος προσθέτοντας πως ο πρόεδρος της Κομισιόν «ηγείτο του MRPT (Movimento Revolucionário do Povo Trabalhador) το οποίο, όπως σημείωσε, ζητούσε αθρόες εκτελέσεις των οπαδών του πρώην δικτάτορα Σαλαζάρ».

Και συνεχίζει: «Το 1994 ξανασυνάντησα τον Μπαρόζο Υπουργό Εξωτερικών της δεξιάς. Χρειάστηκε 20 χρόνια για να κάνει τη διαδρομή άκρα αριστερά δεξιός Υπουργός», για να σχολιάσει ειρωνικά: «Σαχλαμάρες, επίδοση είναι αυτή; Εδώ ο δικός μας Αλέξης κάνει την ίδια διαδρομή σε 20 μήνες. Σας σκίσαμε Πορτογάλοι οπορτουνιστές».

Παπ.

Διαβάστε επίσης