Η δίκη προθέσεων του Σαββιδοτεχνείου για τον Φορτούνη και τον Ολυμπιακό

Sports Παρασκήνια

Ξέρεις, μάστορα, τι είναι η δίκη προθέσεων; Άκου ένα παράδειγμα. Για τον αποκλεισμό του Φορτούνη θα σου γράψω. Βρίσκει κάποιος ένα πτώμα στην μέσα του δρόμου. Μάλιστα. Και περνάνε απ εκεί διάφοροι και λένε αυτός τον σκότωσε. Αυτός που το βρήκε.

Έτσι, χωρίς τίποτα, χωρίς καμία απόδειξη. Του καταλογίζουν ευθύνες γι αυτό που πιστεύουν ότι ΘΑ μπορούσε να είχε κάνει. Ποιος είναι ο σκοπός της δίκης προθέσεων; Ο αποπροσανατολισμός. Αυτό λένε τα κιτάπια της νομικής. Και γράφει το Σαββιδιοτεχνείο, ότι αν ο Πογιέτ καλούσε τον Φορτούνη στην εθνική, πάλι θα φώναζε ο Ολυμπιακός ότι ο Ουρουγουανός τον κουράζει. Δημοσιογραφία του μπακαλιάρου.

Και να υπερασπιστούν την παπαριά τους, λένε και το άλλο: Γιατί αφού ο Πογιέτ έχει πρόβλημα με τον Ολυμπιακό κάλεσε και τον Τζολάκη, τον Ρέτσο και τον Μασούρα; Λέτε για ξεκάρφωμα ότι τελικά δεν έχει τίποτα με τον Ολυμπιακό; Μπορεί… Πυροβολημένα μυαλά. Καμένα τελείως. Τους πήραν χαμπάρι ακόμα και τα πελατάκια τους και τους τα χώνουν, ν’ αφήσουν τις παπαριές τους, δεν περνάνε άλλο αυτό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα