Η Εφέσεων αργεί την υπόθεση για τον ΠΑΟΚ και ο Γεραπετρίτης έτοιμος να προσφέρει υπηρεσίες

Δεν είναι μονάχα η υπόθεση του Σιαμπάνη. Με την Επιτροπή Εφέσεων, τι χαμπάρια, μάστορα. Σήμερα Τετάρτη είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των υπομνημάτων των εμπλεκομένων στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ, Ξάνθης, Ολυμπιακού.

Πότε θα βγάλει απόφαση η Επιτροπή Εφέσεων; Θα πάει μακριά η βαλίτσα. Αυτό μαθαίνω εγώ. Δεν μπορεί να βγάλει απόφαση μία Επιτροπή, την ώρα που μυρίζει μπαρούτι. Τι μυρίζει, δηλαδή. Κούγκι έχει γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού στην Τούμπα πήγε για τις 13 Ιανουαρίου. Αποκλείεται μέχρι τότε να έχει βγάλει απόφαση ο Ηλίας Γιαρένης. Θα βόλευε τον ΠΑΟΚ, βέβαια. Διότι άπαξ και πει ο Γιαρένης «ένοχοι ΠΑΟΚ και Ξάνθη», έτοιμοι στα όπλα είναι το Σαββιδοτεχνείο. Γενική επιστράτευση έχει καλέσει ο Ιβάν.

Έτσι είναι. Υπάρχει κι ο Γεραπετρίτης, βέβαια, στη μέση. Πάντα είναι πρόθυμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ελληνικό ποδόσφαιρο όταν του ζητηθούν. Άλλωστε με δική του πρωτοβουλία ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μείον επτά.

Θα τα ζυγίσει τα πράγματα ο επιτελικός Γεώργιος. Πολιτικός είναι. Και τι είναι η πολιτική, ρε. Δούναι και λαβείν είναι. Κι ο Ιβάν, πολιτικό πρόσωπο είναι κι αυτός, κανένας τυχαίος είναι;

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα