Η εφορία «ξεψαχνίζει» την πιο σέξι αστυνομικίνα της Γερμανίας που έγινε influencer

H Αντριάνα Κολεζάρ, απειλείται με βαρύ πρόστιμο: «Η εφορία με τραβάει από τα μαλλιά. Έχω εκνευριστεί πολύ παιδιά»

H Αντριάνα Κολεζάρ είχε προκαλέσει μέχρι πριν λίγα χρόνια μεγάλο ντόρο στο Διαδίκτυο ως η πιο σέξι αστυνομικίνα της Γερμανίας.

«Έλα να με συλλάβεις» παρακαλούσαν πολλοί θαυμαστές της την 38χρονη καλλονή από τη Δρέσδη, η οποία στο απόγειο της σταδιοδρομίας της, παράτησε το 2020 τη δουλειά της ως ανώτερη αξιωματικός της γερμανικής αστυνομίας για να αφοσιωθεί στην καριέρα της ως influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – κάτι που κατάφερε αν κρίνει κανείς από τους πάνω από μισό εκατομμύριο followers της στο Ιnstagram.

Αλλά η πρώην αστυνομικίνα, που κυνηγούσε κάποτε εγκληματίες, τώρα έχει μπει στο σταυρόνημα των εφοριακών, καθώς  παραπονιέται ότι «χτενίζουν» τα εισοδήματά της από τον καιρό που άρχισε καριέρα στο Διαδίκτυο, αφού με τους πολλούς θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορεί να κερδίσει κανείς από αναρτήσεις και διαφημίσεις πολλά περισσότερα χρήματα από ό,τι εργαζόμενος στην αστυνομία. «Η εφορία με τραβάει από τα μαλλιά για τα πανάρχαια χρόνια της καριέρας μου. Έχω εκνευριστεί πολύ παιδιά», λέει.

Η πρώην αστυνομικίνα – οι άρρενες θαυμαστές της οποίας παρακολουθούσαν ανελλιπώς πότε θα χωρίσει από τον εκάστοτε σύντροφό της για να την πολιορκήσουν – είχε μεν προσλάβει φοροτεχνικό, αλλά είναι πολύ απογοητευμένη γιατί απειλείται τώρα με ένα σημαντικό πρόστιμο.

Όπως είπε στην εφημερίδα Bild «αν η εφορία μου ζητήσει πολλά χρήματα μετά τον έλεγχο, μπορεί και να πουλήσω την Porsche μου», μια καινούρια λευκή Macan GTS -αξίας 91.000 ευρώ στη Γερμανία,, που όπως λέει η ίδια «είναι καθαρά είδος πολυτελείας». Σε μια τέτοια περίπτωση η influencer θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το παλιό της VW Polo ή να το ρίξει στο ποδήλατο, που θα τη βοηθούσε να διατηρήσει και τις γραμμές της.

Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, η πρώην αστυνομικίνα δεν αποκλείει ακόμη και να παρατήσει την καριέρα της στο Διαδίκτυο. «Μερικές φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να τα παρατήσω, να ψάξω για μια κανονική δουλειά και να εργαστώ κάπου, σε μια καφετέρια, προφανώς στο Μπαλί (της Ινδονησίας)», είπε.

Ωστόσο, ούτε σκέψη κάνει για επιστροφή στην παλιά της δουλειά. «Ουδέποτε το μετάνιωσα που παράτησα την αστυνομία», λέει σημειώνοντας ότι δεν της ταιριάζει επ’ ουδενί η «δουλειά του γραφείου», όπου είχε περιοριστεί λόγω πόνων στη μέση και μιας δισκοκήλης.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα