Η ΕΛ.ΑΣ. περικύκλωσε (εκ νέου) την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη

Άνδρες και γυναίκες της ομάδας «ΟΔΟΣ» αλλά και δυνάμεις των ΟΠΚΕ βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου αποφευχθεί ένα νέο κορωνοπάρτι – Εκατοντάδες αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν πορεία στους δρόμους

Την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη περικύκλωσε για ακόμη μία φορά η αστυνομία και συγκεκριμένα η ομάδα «ΟΔΟΣ», προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο κορωνοπάρτι.

Άνδρες και γυναίκες της ομάδας «ΟΔΟΣ» έχουν μπλοκάρει περιμετρικά την πλατεία της Κυψέλης για να ελέγξουν την πρόσβαση ώστε να αποφευχθεί συγχρωτισμός.

Μεταξύ των αστυνομικών βρίσκονται και δυνάμεις της ΟΠΚΕ. Στο μεταξύ αυτή την ώρα 500 περίπου αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με τον Alpha, πραγματοποιούν πορεία στους δρόμους της περιοχής πετώντας τρικάκια με αφορμή τους αστυνομικούς ελέγχους.

Σημειώνεται πως η αστυνομία έχει κλείσει όλους τους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία ενώ πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους σε όσες και όσους διέρχονται από την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, η ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των ελέγχων προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου και στη βεβαίωση 148 παραβάσεων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και στους γύρω δρόμους της Κυψέλης.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα