Η Έλλη Κοκκίνου ξέρει το μυστικό των εξ αποστάσεως σχέσεων

Ο Γιώργος Μπόγρης και η Έλλη Κοκκίνου βρίσκονται σε σχέση για πολλά χρόνια, τα τρία εξ αυτών χρειάστηκε να μείνουν μακριά για μεγάλα χρονικά διαστήματα ο ένας από τον άλλον. Μετά από τρία χρόνια, ο Γιώργος Μπόγρης επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί.

Μιλώντας στο περιοδικό People του “Πρώτου Θέματος” που θα δημοσιευτεί σήμερα, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες των εξ αποστάσεων σχέσεων: “Πέρα από την αγάπη, θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και κατανόηση. Μια πολύ στέρεη βάση γενικότερα. Αν δεν έχει οικοδομηθεί σωστά, δεν θα κρατήσει.

Όλα έχουν τα όριά τους και όταν αυτά ξεπεραστούν, όλο αυτό φθίνει. Στη συνέχεια έρχεται και η λογική. Ακόμη και όταν το συναίσθημα δεν έχει υποχωρήσει, θα πρέπει να το δεις ανθρώπινα, ψυχρά. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό; Δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο”.

Σε ερώτηση αν μπήκε πότε στη διαδικασία να στήσει μια ίντριγκα, ήταν κατηγορηματική: “Όχι, βαριέμαι. Δεν είμαι της ίντριγκας και αν πω κάτι, θα είναι επειδή το πιστεύω. Άλλωστε, δεν είναι κι ένα σόου όπου υπάρχει έδαφος για να κάνεις ίντριγκα.

Κάποια στιγμή με ρώτησε ένας δημοσιογράφος αν θα τσακωθώ με έναν κριτή που έχει αντίθετη άποψη από εμένα. Γιατί να τσακωθώ; Φυσιολογικό δεν είναι να υπάρχει και μια αντίθετη γνώμη; Θα ήταν ένας πολύ βαρετός κόσμος αν όλοι συμφωνούσαμε. Ούτε μου αρέσει να σχολιάζω δηλώσεις άλλων, όπως συνήθως ρωτάνε οι ρεπόρτερ στα events. «Τι έχετε να πείτε για τον τάδε που είπε αυτό; Τίποτε. Γιατί να έχω να πω δηλαδή»;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα