Η εντυπωσιακή Αλεξία Μιχαήλ στις «Μούσες» στη Θεσσαλονίκη

Το νέο σχήμα σαρώνει…

Το πιο ανατρεπτικό σχήμα, που δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από τις αθηναϊκές πίστες, αποδεικνύει πως η Θεσσαλονίκη κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης… κρατώντας και τις αποστάσεις και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, με την αυθεντική λαϊκή φωνή του, ανεβάζει όπως πάντα ψηλά το επίπεδο της διασκέδασης.

Η Αλεξία Μιχαήλ, ανερχόμενο νέο αστέρι με πολλές μεγάλες συνεργασίες στο ενεργητικό της (Νότης Σφακιανάκης, Πάνος Κιάμος, Γλυκερία), επέστρεψε στη γενέτειρά της να εντυπωσιάσει με την εκθαμβωτική ομορφιά της και τη μοναδική λαϊκή φωνή της.

Ο Κώστας Μικέλης, ο αγαπημένος της Θεσσαλονίκης, με τη φωνή και την παρουσία του ενισχύει το σχήμα το οποίο απαρτίζουν οι: Χριστίνα Ζήση, Ειρήνη Παπαθανασίου, Κωνσταντίνος Οικονόμου, Γιώργος Αδαμόπουλος, Μάγδα Τσανακτσιδου, Ρία Ρωμαίου και Μάχη Δερμεντζή.

Το στοίχημα με τη νύχτα φαίνεται να κέρδισε ο καλλιτεχνικός διευθυντής και πασίγνωστος δημιουργός Γαβριήλ Γαβριήλογλου, με το πιο διασκεδαστικό και χορευτικό πρόγραμμα το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους ο Βασίλης Καρράς και ο Αντώνης Ρέμος, στηρίζοντας σε μια νέα εποχή αυτό το νέο ξεκίνημα.

Οι «Μούσες εν χορώ» μας περιμένουν!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα