Η ΕΟΕ… υπάρχει! Ο Καπράλος έβγαλε ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ για τον Πετρούνια, αλλά για τους «Μακεδόνες»… μόκο

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή του Σπύρου Καπράλου έβγαλε ανακοίνωση κατά της ΕΡΤ για την τεράστια γκάφα της να μην δείξει την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό γύρο. Άρα, η ΕΟΕ υπάρχει!

Γιατί νομίζαμε ότι σταμάτησε να υπάρχει, με την αφωνία που έπαθε σχετικά με τους «Μακεδόνες» που παίρνουν μέρος στους Αγώνες. Τώρα, εκφράζει την δυσαρέσκειά της. Όταν έβλεπαν τους Σκοπιανούς ντυμένους ‘Μακεδόνες», δεν εξέφρασαν καμία δυσαρέσκεια. Όλα καλά.

Την ανακοίνωση την έβγαλε ο Καπράλος ή ο Κολυμπάδης που διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό ότι είχε… διαβεβαιώσεις από τον Σκοπιανό ομόλογό τους γενικός γραμματέα, ότι θα άλλαζαν φανέλες οι Σκοπιανοί και να εμφανίζονταν ως Βόρειομακεδόνες;

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

“Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα