Η επέτειος και η συγκινητική ανάρτηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη

Η παίκτρια πριν από ακριβώς έναν χρόνο βγήκε από το παιχνίδι και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην «γιορτάσει» αυτή την επέτειο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Ευριδίκη Βαλαβάνη ήταν μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο Survivor 1 και δέχτηκε μεγάλη στήριξη και αγάπη από τον κόσμο.

Μέσα από αυτή της την ανάρτηση στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που την στήριξαν και την στηρίζουν.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

«Ακριβώς πριν από έναν χρόνο το πιο παραμυθένιο μου ταξίδι έφτανε στο τέλος του στο Survivor…

Και ξαφνικά αναρωτιέσαι πως πέρασε ένας χρόνος, απ’όλη αυτή την επίπονη αλλά πανέμορφη εμπειρία ζωής, που μου δίδαξε πολλά μαθήματα.Οφείλω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς, που και τότε αλλά και τώρα, αυτό το ταξίδι το κάνατε τόσο ξεχωριστό με την αγάπη και την στήριξή σας! 🙏🏼 Είμαι ευγνώμων που έχω την υγεία μου, την οικογένεια μου και μαζί ωραίους ανθρώπους να συνοδεύουν τις στιγμές μου, να φτιάξουμε μαζί και άλλες ιστορίες, περισσότερες αναμνήσεις. ♥»

 

Ακριβώς πριν από έναν χρόνο το πιο παραμυθένιο μου ταξίδι έφτανε στο τέλος του στο @survivorgreece. 🔙 Και ξαφνικά αναρωτιέσαι πως πέρασε ένας χρόνος, απ’όλη αυτή την επίπονη αλλά πανέμορφη εμπειρία ζωής, που μου δίδαξε πολλά μαθήματα.🔴 Οφείλω να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς, που και τότε αλλά και τώρα, αυτό το ταξίδι το κάνατε τόσο ξεχωριστό με την αγάπη και την στήριξή σας! 🙏🏼 Είμαι ευγνώμων που έχω την υγεία μου, την οικογένεια μου και μαζί ωραίους ανθρώπους να συνοδεύουν τις στιγμές μου, να φτιάξουμε μαζί και άλλες ιστορίες, περισσότερες αναμνήσεις. ♥️ ______________________________________________ #survivorgr #survivorgreece #survivor2017 #valavanakia #teamvalavani #memories #thankful #blessed

A post shared by EVRIDIKI • VALAVANI • OFFICIAL (@evridiki_valavani) on

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα