Η επιστροφή του «πιστολέρο»

Επιστροφή στα παλιά του λημέρια! Ο Κώστας Μήτρογλου θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό τη νέα περίοδο, παρά το γεγονός ότι έξι μήνες πριν είχε φύγει για τη Φούλαμ.

Οι Πειραιώτες συμφώνησαν με την αγγλική ομάδα να καλύψουν εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του «πιστολέρο», ενώ θα καταβάλουν κι ένα ποσό της τάξης των 1,5-2 εκατ. ευρώ για τον μονοετή δανεισμό (λέγεται ότι μπορεί να συμφωνηθεί διετής δανεισμός) του ποδοσφαιριστή στους «ερυθρόλευκους». Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας καλύπτουν με ιδανικό τρόπο το κενό τους στην επίθεση.

Πλέον, το μόνο που μένει είναι η ενίσχυση στο κέντρο, καθώς μετά την πώληση του Σάμαρη και τους τραυματισμούς των Μανιάτη και Εντινγκά, ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη που να αγωνίζεται στον άξονα. Πολύ κοντά φέρεται να είναι ο Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε, αφού ο παίκτης πιέζει την ισπανική ομάδα να δεχθεί την πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ από πλευράς του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έχει συμβεί, ωστόσο αναμένονται σύντομα οριστικές εξελίξεις.

Πάντως, ίσως τελικά να μην είναι ο Ντιόπ ο εκλεκτός του Μίτσελ για τη μεσαία γραμμή, καθώς εξετάζονται κι άλλες λύσεις, όπως είναι ο Μιλιβόγεβιτς της Άντερλεχτ.

Διαβάστε επίσης