Η ΕΠΟ ευθυγραμμίζεται με τον ΠΑΟΚ κι επιτίθεται στον Κλάτενμπεργκ

H αντιπαράθεση του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Μαρκ Κλέτενμπεργκ, όπως αναμενόταν μεταφέρθηκε στην ΕΠΟ. Τα στελέχη της Ομοσπονδίας έριξαν βέλη στον Άγγλο αρχιδιαιτητή για αποφάσεις που είχε πάρει ο προκάτοχός του Βίτορ Μέλο Περέιρα και αυτός καλείται να υλοποιήσει!!

Αφορμή για την επίθεση που δέχθηκε ο Κλάτενμπεργκ, στάθηκαν τα ποσοστά διαιτησίας που κατέβαλαν οι διαιτητές στις ΕΠΣ και καταργήθηκαν με απόφαση της προηγούμενης ΚΕΔ.

Οι προτάσεις που έφερε ο Άγγλος για εφάπαξ καταβολή ενός ποσού από τους διαιτητές στις ΕΠΣ δεν άρεσε στα μέλη της Εκτελεστικής που μίλησαν με σκληρή γλώσσα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Π. Δημητρίου, είπε: «Άλλα συζητάμε κι άλλα προτείνει. Μας πρότεινε να γίνουμε εμπορικό κατάστημα και να πουλάμε στολές διαιτητών για να έχουμε έσοδα».

O πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Ν. Βακάλης τόνισε ότι: «Ο Κλάτενμπεργκ δε σέβεται τα μέλη της ΕΠΟ, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πιο σκληρός ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δ. Κουπτσίδης: «Ο Κλάτενμπεργκ νομίζει ότι η Ελλάδα είναι μπανανία. Γιατί δεν έχουν εκπαιδευτεί οι διαιτητές στο VAR;»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ υπεραμύνθηκε των χειρισμών του τονίζοντας ότι το θέμα της κατάργησης των ποσοστών ήταν απόφαση της προηγούμενης ΚΕΔ κι αυτός προσπαθεί εδώ και τέσσερις μήνες να δώσει λύση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα