
Η Εθνική γυναικών 3-0 τη Γεωργία
Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2027
Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην προκριματική φάση του Μουντιάλ 2027 για την Εθνική ομάδα Γυναικών!
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε με το… δεξί το ταξίδι της στον 4ο όμιλο της League C της διοργάνωσης, πανηγυρίζοντας άνετη νίκη με σκορ 3-0 επί της Γεωργίας στο Ηράκλειο.
Τα κορίτσια της «γαλανόλευκης» κυριάρχησαν απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο του «Γεντί Κουλέ» και άνοιξαν το σκορ στο 20ό λεπτό με κεφαλιά της Ελένης Μάρκου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Η Εθνική ομάδα συνέχισε να παίζει σε υψηλό τέμπο, δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες στιγμές μπροστά από την αντίπαλη εστία. Οι κόποι ανταμείφτηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, με την Μπρουκσάιρ να γράφει το 2-0 στο 80′ και την Τζούρτζεβιτς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα έξι λεπτά αργότερα.
Ελλάδα (Βασίλης Σπέρτος): Πεταλωτή, Κοσκερίδου (76′ Νταρζάνου), Γκούνη, Μάρκου, Παπαδοπούλου Στέισι, Μωραϊτου (69΄ Δρακογιαννάκη), Χαλατσογιάννη (69′ Σάιχ), Πούλιου (46′ Γιαννακά), Παπαθεοδώρου (46′ Τζούρτζεβιτς), Μπρουκσάιρ, Σαρρή.