Η έξαρση του Αλαφούζου για την «Έξαψη» του Μαρινάκη

Να το ξαναπούμε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά τον Ολυμπιακό. Μην το ψάχνουμε αν είναι δίκαιο ή άδικο. Ας τα έβαζε τα γκολ ο Ολυμπιακός. Αφού τα έχασε, ποια δικαιοσύνη και παπαριές.

Και ποιο είναι το θέμα; Ότι όλο το Αλαφουζοτεχνείο, σύσσωμο, με πρώτους τους «πιστολάδες», ειρωνεύτηκαν τον Μαρινάκη γι αυτό το τραγούδι που έγραψε, την «Έξαψη» της ομώνυμης σειράς του Mega.

Έξαψη ο ένας, έξαψης το ΟΡΕΝ στον τίτλο του, έξαψη παντού. Λες κι έγραφαν και μιλούσαν στο Facebook. Διότι αυτή είναι δημοσιογραφία του facebook. To troll, δηλαδή.

Άπαξ και ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει μια τέτοια νίκη και το πρώτο πράγμα που κάνουν στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ είναι να χλευάζουν τον Μαρινάκη, καταλαβαίνεις, πόσο έχει μικρύνει κι ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Τον Μαρινάκη, τον αγνοείς, μετά από τέτοια νίκη. Δεν ασχολείσαι μαζί του. «Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε», ένα πράγμα. Εμείς είμαστε οι νικητές. Πανηγυρίζεις για τη νίκη σου, όχι για την ήττα του. Αυτή προέχει.

Αυτή έξαρση κατά της έξαψης, δείχνει πως ο αντίπαλός του είναι μεγαλύτερο μέγεθος από σένα. Που δεν είναι. Ίδιο πράγμα είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Εσύ, ο Αλαφουζοτέχνης στέκεσαι μίζερος άπαξ και trollάρεις. Δεν σε βλέπω, κύριε, έπρεπε να δώσει εντολή ο Αλαφούζος.

Δηλαδή, εδώ στον Παναθηναϊκό, χαίρονται περισσότερο που έχασε ο Ολυμπιακός, παρά που κέρδισαν αυτοί. Φοβερά πράγματα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα