Η Φώφη καθαίρεσε τον Ανδρέα Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

Άρχισαν τα όργανα στο ΚΙΝΑΛ με φόντο τη μάχη για την προεδρία του Κινήματος. Η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε την καθαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου απ’ τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, σηκώνοντας το γάντι που της έχει πετάξει ο γνωστός Συνταγματολόγος ο οποίος δεν κρύβει πως θα διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Με απόφαση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Έως τώρα τη θέση αυτή είχε ο βουλευτής του βορείου τομέα, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος όταν γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές.

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

“Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα