Η φωτογραφία που ξαναφούντωσε τις φήμες για σωσία της Mελάνια Τραμπ

Επειτα από αρκετό καιρό, οι φήμες περί… πανομοιότυπης αντικαταστάτριας της Μελάνια επανήλθαν στο προσκήνιο. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που οι χρήστες του διαδικτύου εντοπίζουν κάποια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία της Μελάνια και του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ, τη στιγμή που οι δυο τους επιβιβάζονται στο Marine One με σκοπό να μεταβούν στο τελευταίο debate πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Η Μελάνια φαίνεται να φορά μεγάλα γυαλιά ηλίου, ωστόσο, το τεράστιο χαμόγελό της φάνηκε παράξενο σε κάποιους χρήστες του Twitter οι οποίοι τόνισαν ότι δεν ταιριάζει με το συνηθισμένο αυστηρό χαμόγελό της.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, η θεωρία συνομωσίας για σωσία της Μελάνια επανήλθε με το hashtag #FakeMelania να παίρνει… φωτιά σε δευτερόλεπτα.

«Το μόνο πράγμα που θα μου λείψει από αυτή τη διοίκηση είναι να βάζουν νέες Μελάνια και να προσποιούνται πως δεν θα το παρατηρήσουμε», έγραψε ένας χρήστης με κάποιον άλλον να συμπληρώνει: «Δεν πίστευα ποτέ στις θεωρίες συνωμοσίας για τη Μελάνια, αλλά μπορείς να πεις 100% πως δεν είναι αυτή, επειδή στο βάθος κοιτάζει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο από απόσταση». «Ετοιμαζόμουν να πάρω έναν ωραίο υπνάκο, αλλά τώρα έχω τρομάξει από την ψεύτικη Μελάνια» επισήμανε ένας άλλος.

Ακόμη και ο κωμικός Πάτον Όσβαλντ έγραψε: «Αυτό… δεν είναι Μελάνια. Δεν προσπάθησαν καν», ενώ κάποιος έβαλε δίπλα μια άλλη φωτογραφία της Μελάνια, γράφοντας: «Έχει τσεκάρει κανείς την πραγματική Μελάνια;».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα