Η Φράιμπουργκ κατέθεσε ένσταση να πάρει στα χαρτιά το ματς με την Μπάγερν

Δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την γκάφα της Μπάγερν η Φράιμπουργκ. Η Γερμανική ομάδα ενημέρωσε ότι κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης και να διεκδικήσει στα χαρτιά το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου που έληξε εις βάρος της με 1-4.

Η Φράιμπουργκ αποφάσισε να προσφύγει κατά του κύρους της αναμέτρησης με τους Βαυαρούς, που για 13 δευτερόλεπτα αγωνίστηκαν με 12 παίκτες στο γήπεδο, εξαιτίας λάθος στην αλλαγή του Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί ότι πρέπει να βγει από το γήπεδο.

Στην ανακοίνωση της, η Φράιμπουργκ αναφέρει ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από εντατική και πολύ χρονοβόρα μελέτη όλων των συνθηκών, βάζοντας ως κύριο μέλημα τα οικονομικά συμφέροντα των μετόχων, που ταυτίζονται με τις αγωνιστικές επιτυχίες του συλλόγου.

Ταυτόχρονα υποστηρίζει ότι: «δίνει την ευκαιρία στο αθλητικό δίκαιο να εκτιμήσει και να δώσει απαντήσεις στα λάθη που έγιναν από την Μπάγερν Μονάχου από νομικής πλευράς και να δημιουργήσει ένα σαφές νομικό πλαίσιο για ανάλογες περιπτώσεις που μπορούν να παρουσιαστούν στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα